Cégünk több éves tapasztalattal és magas szintű szakértelemmel nyújt teljes körű könyvelési és pénzügyi szolgáltatásokat. Büszkék vagyunk arra, hogy megbízható partnerként állunk ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó kis- és középvállalkozásokról, nagyvállalatokról vagy egyéni vállalkozókról.
 

Szolgáltatásaink:

– Teljes körű könyvelés: A napi pénzügyi tevékenységek pontos és átlátható nyilvántartása, bevételek és kiadások kezelése, számlázás.
– Adótanácsadás és adóbevallások készítése: Naprakész adójogi ismeretekkel segítjük ügyfeleinket az adóoptimalizálásban és az adóbevallások elkészítésében.
– Bérszámfejtés: Munkavállalók bérszámfejtése, juttatások és járulékok kezelése, bérjegyzékek készítése.
– Pénzügyi jelentések és elemzések: Rendszeres pénzügyi kimutatások és elemzések készítése, amelyek segítik ügyfeleinket a megalapozott üzleti döntések meghozatalában.
– Konzultáció és tanácsadás: Szakértői tanácsadás pénzügyi és számviteli kérdésekben, támogatás üzleti tervezésben és stratégiák kidolgozásában.
 

Miért válasszon minket?

– Szakértelem és megbízhatóság: Csapatunk magasan képzett és tapasztalt könyvelőkből áll, akik naprakész ismeretekkel rendelkeznek a pénzügyi szabályozások terén.
– Ügyfélközpontúság: Minden ügyfelünk egyedi igényeit és céljait szem előtt tartva dolgozunk, hogy a legjobb megoldásokat nyújtsuk számukra.
– Rugalmasság és elérhetőség: Gyorsan és rugalmasan reagálunk ügyfeleink kérdéseire és kéréseire, legyen szó személyes találkozóról vagy online konzultációról.
– Diszkréció és bizalom: Fontos számunkra ügyfeleink adatainak biztonsága és a bizalmas információk védelme.
 
Bízunk benne, hogy Ön is elégedett ügyfeleink táborát fogja gyarapítani. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és ismerje meg, hogyan segíthetünk vállalkozása pénzügyi sikerének elérésében!
 

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Vezér Erika

közgazdász, mérlegképes könyvelő, ügyvezető

Vezér Judit

közgazdász, mérlegképes
könyvelő

Baki
Krisztina

képesített könyvelő, vállalati ügyintéző

Tóthné Gál Ildikó

közgazdász, mérlegképes könyvelő

Biksi
Mónika

mérlegképes könyvelő

Farkas Anna

gazdasági ügyintéző, képesített könyvelő

Liptainé Kurucz
Klaudia

mérlegképes könyvelő

Sinkáné Buda Orsolya

marketing manager, könyvelő

Matizevics Brigitta

mérlegképes könyvelő

Borbély István

közgazdász, mérlegképes könyvelő