Könyvelés

Cégünk fő tevékenysége a könyvelés. A rugalmas és megfelelő hatékonyságú munkavégzésünk egyetlen alapfeltétele a kiváló együttműködés ügyfeleinkkel. Rendkívül fontos a jó kommunikáció és információáramlás e két fél között, annak érdekében, hogy a napi ügyintézéseket eredményesen tudjuk lebonyolítani. Minden ügyfelünk kiemelt és egyénre szabott figyelmet kap tőlünk azért, hogy vállalkozásuk adminisztrációs ügyvitele gördülékenyen menjen. Szakmai felelősségbiztosítással dolgozunk, garanciát vállalunk az elvégzett munkánkra. Megbízási szerződést kötünk tevékenységünkről.

Amennyiben nálunk kíván könyveltetni, egyetlen feladata ezzel kapcsolatban cégük számláit összegyűjteni és rendelkezésünkre bocsátani. Bármilyen ehhez tartozó bevallást, beszámolót mi elkészültünk és a megfelelő hatósághoz eljuttatjuk. Önnek a továbbiakban nem kell ezzel foglalkoznia, egyetlen feladata csupán a működés biztosítása. A jó könyvelő alapismérvei a pontosság, precizitás és szakmai felkészültség az aktuális változásokra. Ezen követelményeknek minden munkatársunk maradéktalanul eleget tesz. Így Ön kizárólag a vállalkozás teljesítményének növelésére koncentrálhat.

Bérszámfejtés

Másik alapvető a könyveléssel szorosan összefüggő szolgáltatásunk a bérszámfejtés. A munkáltató és munkavállaló között létrejövő bér és bérjellegű kifizetésekkel kapcsolatos adó- és járulékfizetési kötelezettségeinek számítását, nyilvántartását és adatszolgáltatási kötelezettség teljesítését fedi le.

Minden hónap elején, az ügyfelek egyéni kérése alapján, a lehető legkorábbi időpontban rendelkezésükre bocsátjuk. Ez egy igen bonyolult és összetett része a munkánknak, hiszen a folyamatosan változó jogszabályok követése itt is elengedhetetlen. Ebben segítségünkre van a Kulcs-Soft rendszer, amellyel már több éve dolgozunk.

Cégalapítás

Irodánkban az újonnan alakuló vállalkozások is számíthatnak segítségünkre. A cégalapítás menetéről és költségeiről teljeskörű felvilágosítást nyújtunk. Számtalan szervezet kezdetében vettünk már részt, így a specifikus igényeket figyelembe véve részletes tanácsadást vállalunk a témával kapcsolatban. Legyen szó adózási mód vagy cégforma kiválasztásáról, székhelyszolgáltatásról, cégbírósági bejegyzésről, szükséges engedélyek beszerzéséről vagy akár bankszámlanyitásról.

Egy cégbejegyzési kérelmet csak ügyvéd ellenjegyzésében lehet benyújtani. Munkánkat megkönnyíti a Fazekas Ügyvédi Iroda, akikkel nem csak, hogy közös épületben dolgozunk együtt, de profi szakembereik hozzájárulnak az akadálymentes ügyintézéshez.

Üzleti tanácsadás

Lényeges szolgáltatásunk egyike még az üzleti- illetve ügyviteli tanácsadás. Munkatársaink dolga nem csupán egy társaság adminisztrációs ügyeinek ellátása, hanem a megfelelő tájékoztatás is.  Tőlünk bátran kérdezhet, hiszen érthető, hogy sokszor a kiismerhetetlen és nehezen értelmezhető jogszabályok gondot okoznak egy vállalkozás életében. Azon dolgozunk, hogy ezt a terhet levegyük a válláról. Adózással, engedélyekkel, hatósági kötelezettségekkel, bevallásokkal, számlázással, bérekkel vagy akár banki utalások kezelésével kapcsolatban is nyújtunk támogatást.